عکس| بی خانمان‌های آمریکایی؛ قربانیان خاموش کرونا

22:00 - 20 ارديبهشت 1399
کد خبر: ۶۱۹۳۱۱
بی خانمان‌های آمریکایی در حالی به کرونا مبتلا می‌شوند و جان خود را از دست می‌دهند که در آمار به حساب نمی‌آیند.
موارد ابتلا به بیماری «کرونا» و مرگ و میر ناشی از این بیماری در آمریکا  در حالی افزایش می‌یابد که ارقام آن در آمار رسمی محسوب نمی‌شود.
 
در حالی که جدیدترین آمار‌ها از ابتلای بیش از یک میلیون و ۳۲۲ هزار و مرگ بیش از ۷۸ هزار مورد بر اثر کرونا حکایت دارند، موارد ابتلای بی خانمان‌ها به کرونا در شهر‌های بزرگ مانند «نیویورک»، «شیکاگو»، «نشویل» و «لس آنجلس» رشدی انفجاری داشته است اما این افراد عمدتا در سکوت پوشش رسانه‌ای می‌میرند، مورد آزمایش قرار نمی‌گیرند و هرگز به آمار قربانیان کرونا اضافه نمی‌شوند.

به گزارش پایگاه‎های «ورد سوسیالیست و واشنگتن پست»، براساس آخرین ارزیابی‌های انجام شده توسط وزارت مسکن و شهرسازی در ژانویه ۲۰۲۰ در مورد بی خانمان ها، ۵۶۸ هزار نفر در آمریکا زندگی بی خانمانی را تجربه می‌کنند اما باید توجه داشت که واقعیت‌ها و گزارش‌ها نشان می‌دهند که این میزان تا حد زیادی با ارقام واقعی تفاوت دارد؛ به عنوان مثال، مرکز ملی آموزش بی خانمان‌ها اعلام کرد یک میلیون ۵۰۰ هزار دانش آموز گفتند که در سال تحصیلی ۱۸-۲۰۱۷ بی خانمانی را تجربه کرده‎اند؛ «کالیفرنیا» با ۲۶۳ هزار دانش آموز بی خانمان در صدر آمار مذکور قرار داشت.
 
بی خانمان‌های آمریکایی؛ قربانیان خاموش کرونا

در واقع ۶۳ درصد جمعیت بی خانمان آمریکا در پناهگاه‌های اضطراری یا برنامه‌های مسکن موقت زندگی می‌کنند و بیش از ۳۷ درصد آنها نیز در خیابان ها، ساختمان‌های متروکه یا امکان غیرقابل سکونت به سر می‌برند.

انتظار می‌رود بی خانمانی در آمریکا در ماه‌های آینده و در پی بروز فاجعه اقتصادی و مواجهه میلیون‌ها نفر با بیکاری و از دست دادن مسکن، ناشی از شیوع کرونا رشد قابل ملاحظه‌ای داشته باشد؛ از زمان آغاز اپیدمی کرونا تاکنون بیش از ۳۳ میلیون نفر در آمریکا از کار بیکار شده‎اند.
 
بی خانمان‌های آمریکایی؛ قربانیان خاموش کرونا

اپیدمی کرونا شرایط را برای بی خانمان‌های آمریکایی دوچندان پرمخاطره کرده است؛ محل زندگی این افراد عمدتا شرایط مناسبی را برای شیوع بیماری فراهم می‌کند؛ بی خانمان‌ها در این اماکن دسترسی به حمام، آب گرم و مواد ضدعفونی کننده ندارند؛ ازدحام جمعیت در این مراکز، غذاخوری‌های مشترک و عدم وجود فضای کافی برای رعایت فاصله اجتماعی، سرعت شیوع بیماری را تشدید می‌کند.
 
بی خانمان‌های آمریکایی؛ قربانیان خاموش کرونا
 
گزارش‌های هفته گذشته وزارت بهداشت نشان می‌دهد، از بین ۱۱۵۳ بی خانمان و پرسنل ۱۴ پناهگاه در شهر شیکاگو که آزمایش کرونا دادند، جواب آزمایش ۳۰۲ نفر مثبت بود.
 
بی خانمان‌های آمریکایی؛ قربانیان خاموش کرونا
 

نیویورک نیز ۸۵۱ مورد ابتلا به کرونا و بیش از ۷۲ مورد مرگ و میر را در میان ۱۷ هزار بی خانمان حاضر در پناهگاه‌های خود گزارش داد.

کالیفرنیا، ثروتمندترین شهر آمریکا تنها در روز پنجشنبه گذشته از مرگ ۱۰ بی خانمان به دلیل ابتلا به کرونا خبر داد؛ ۲۳۷ بی خانمان در این شهر تاکنون به کرونا مبتلا شده و ۲۷۶ نفر نیز در قرنطینه قرار دارند؛ این شهر در سال گذشته دارای ۶ هزار ۵۵۲ بی خانمان بود؛ براساس گزارش‌ها حدود ۶.۲ درصد بی خانمان‌های کالیفرنیا تاکنون به کرونا مبتلا شده اند.
 
بی خانمان‌های آمریکایی؛ قربانیان خاموش کرونا

«واشنگتن»، پایتخت آمریکا که سال گذشته مرگ ۱۱۷ بی خانمان را ثبت کرد، هنوز آماری از ابتلا یا مرگ و میر بی خانمان‌ها به کرونا ارائه نکرده است.

لس آنجلس نیز اعلام کرد پس از ثبت ۲۱۵ مورد ابتلا به کرونا در میان بی خانمان‎ها، ۱۸ پناهگاه موجود در این شهر را مورد بررسی قرار می‌دهد.
 
بی خانمان‌های آمریکایی؛ قربانیان خاموش کرونا

«نشویل» به کانون ابتلا به کرونا در بین بی خانمان‌های آمریکا تبدیل شده است؛ یک پناهگاه بی خانمان‌ها در این شهر در ۱۱ روز ۱۱۹ مورد ابتلا به کرونا را گزارش داد.

شورای ملی مراقبت‌های بهداشتی از بی خانمان‎ها، در سال ۲۰۱۹ اعلام کرد افراد بی خانمان، به میزان بالاتری در معرض ریسک ابتلا به بیماری قرار دارند؛ زیرا این افراد عمدتا از بیماری‌های مزمن رنج می‌برند و سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است؛ میانگین سن مرگ و میر بی خانمان‌های زن ۴۸ سال و بی خانمان‌های مرد ۵۱ سال است.
 
بی خانمان‌های آمریکایی؛ قربانیان خاموش کرونا

اما تلاش دولت آمریکا برای مقابله با بی خانمانی آشفته و ناکافی و محدود به بستن اماکن عمومی مانند ایستگاه‌های مترو، کتابخانه ها، پارک‌ها و کلیسا‌ها بوده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *